Kieta Nuij beelden in brons

Welkom in mijn atelier tijdens KunstBakens

In het weekend van 27 en 28 september doe ik mee aan KunstBakens, kunstroute in het Land van Maas en Waal. Dat weekend exposeer ik in mijn eigen atelier: Veerstraat 1 in Druten.  U kunt dan een aantal beelden bezichtigen maar ook een ‘kijkje in de keuken nemen’ en zien waar en hoe mijn werk tot stand komt. Ik geef u er alle uitleg bij. We zijn geopend op zaterdag de 27e tussen 13.00 en 19.00 uur en zondag de 28e van 11.00 tot 17.00 uur. Van harte welkom!

Voor deze kunstroute hebben alle KunstBakens-deelnemers van een baklijstje een kunstwerk gemaakt met als thema ‘water’. Hierboven ziet u mijn inzending: ‘De waterman’. Al deze kunstwerken worden geëxposeerd op een overzichtstentoonstelling in Waalstaete, Kerkeland 9 in Druten. Deze tentoonstelling is tijdens KunstBakens te bezoeken. Meer informatie over KunstBakens vindt u op www.kunstbakens.nl