Luxe uitgave Rafels van de ziel

Luxe jubileumuitgave

Ter gelegenheid van het jubileum en het verschijnen van mijn boek ‘Rafels van de ziel’ heb ik twee beelden ontworpen: ‘Waarnemen’ en ‘Voorbijgaan’.
Beide beeldjes worden gemaakt in een gelimiteerde oplage van 25 stuks en samen met het boek geleverd in een handgemaakte, gesigneerde luxe cassette.

Waarnemen: materiaal brons, hoogte 27 cm.

Voorbijgaan: materiaal brons, hardsteen, hoogte 25 cm.

Bijzonder is, dat je het beeld kunt bestellen in een patine naar keuze. Het beeld wordt geleverd in een handgemaakte luxe cassette en is een echt collectorsitem. De beeldjes zijn niet los te koop.

Iedere cassette bevat één beeld en één boek.
Je kiest dus bij bestelling van een cassette één beeld – Waarnemen of Voorbijgaan –  en één van de vier patines – roodbruin, blauw, geelgroen, roségoud. Prijs van de cassette is € 1195,-  incl. BTW. De limited edition in luxe cassette is te bestellen via het contactformulier. Vermeld welk beeld je wilt bestellen, welk patine je wilt en uiteraard je gegevens: naam en adres (om op de factuur te vermelden) en telefoonnummer (om bij vragen contact te kunnen opnemen). Je  krijgt dan per mail een bevestiging en een factuur toegezonden. Na betaling hebben we contact over hoe de cassette geleverd kan worden. Deze kan niet per post verzonden worden.