Kunstbakens 2017: Inge van den Thillart is gastexposant

In het weekend van 23 en 24 september staan de deuren van mijn atelier weer open. Ik doe dan mee met Kunstbakens, kunstroute in het Land van Maas en Waal.

Gastexposant tijdens dat weekend is Inge van den Thillart.

Inge stelt zich aan u voor:

“Het zoeken naar verstilling en het ontsnappen aan de waan van de dag zijn terugkerende thema’s in mijn werk en leven.

Mijn werk is een zoektocht naar identiteit: wie we zijn, wat ons beweegt. Een zoektocht naar sporen, flarden en aanwijzingen daarvan in landschap, literatuur, taal en de voorwerpen waarmee we ons omringen.

Veel van mijn werk gaat over het landschap waarin ik woon, het rivierengebied. Mijn impressies leg ik vast in verschillende media. Grafiek, poëzie, foto’s, filmpjes en verzamelingen. Eerst concentreerde ik me vooral op artificialia: achtergelaten en aangespoeld afval. Nu breng ik vaker de schoonheid, die zo eenvoudig door menselijk ingrijpen wordt aangetast, in beeld.

Tijdens Kunstbakens laat ik beide kanten van de medaille zien.”

www.ingevandenthillart.nl