Het boek ‘Rafels van de ziel’

In 1984 verliet ik de kunstacademie en begon in een eigen atelier te werken. Dit jaar ben ik dus 35 jaar beeldhouwer. Toen ik dat een jaar geleden besefte ben ik gaan nadenken over hoe ik daar vorm aan zou geven.  Nu, een jaar later, ligt er een boek, dat op 1 september gepresenteerd wordt. Het boek is  op zichzelf verkrijgbaar én als gelimiteerde jubileumuitgave gecombineerd met een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt beeld.

‘Rafels van de ziel’ is de titel van het boek, waarin naast verhalen over mijn leven en werk een selectie uit 35 jaar werk is opgenomen. De titel verwijst natuurlijk naar wat in de loop van de tijd mijn ‘handtekening’ is geworden: figuren, waarin de tijd en het leven hun sporen hebben achtergelaten. Het boek bevat 124 pagina’s. Vele foto’s geven een overzicht van de ontwikkeling van mijn werk in de loop van de jaren.
Het boek wordt officieel gepresenteerd op 1 september in Galerie Lieve Lambrecht in Merendree (België) tijdens de opening van een grote overzichtstentoonstelling van mijn werk. Later in het jaar komt er ook een presentatie in Nederland.
Je kunt vanaf nu het boek hier bestellen.  Vermeld svp ook naam en adres en of het boek moet worden toegestuurd of dat je het komt ophalen. De prijs van het boek is € 29,95 exclusief verzendkosten. Verzendkosten binnen Nederland € 5,95   buiten Nederland € 12,-. Na bestelling krijg je een bevestiging en factuur toegestuurd.

Het boek wordt uitgereikt tijdens de boekpresentatie op 1 september in Galerie Lieve Lambrecht, Merendree (België) of wordt begin september toegezonden.